header

Welkom op onze website

WBK Marktonderzoek is een Gronings onafhankelijk full service marktonderzoekbureau, dat onderzoek uitvoert voor zowel bedrijfsleven als overheid.

In 1994 zijn wij begonnen in Den Haag, waar we ruim 20 jaar met veel enthousiasme hebben gewerkt. In maart 2017 zijn we naar Groningen verhuisd. Dat lijkt en is ook wel een hele stap. Maar in het Noorden liggen onze wortels en daar hebben we nu een huis met veel meer tuin dan we in Den Haag ooit zouden kunnen krijgen. En werken kun je overal, dus hebben we WBK in Groningen voortgezet.

Als bureau vinden wij het belangrijk mee te denken met zowel opdrachtgever als respondent, zowel gemeente als burger. Een hoge betrokkenheid, creativiteit, open staan voor alle betrokken partijen en transparant en toekomstgericht denken staan hierbij voor ons centraal. Daarnaast richten we ons op projecten waarbij we mensen en organisaties proberen te verbinden.

Alle onderzoekswerkzaamheden worden zoveel mogelijk in eigen beheer uitgevoerd. Voor telefonisch veldwerk werken we samen met een vast collega-bureau. Hierdoor is er bij elke stap controle over de kwaliteit en kan snel en flexibel gewerkt worden tegen voordelige tarieven.

Wilt u meer over ons weten, dan nodigen wij u graag uit om verder op onze website te kijken of om contact met ons op te nemen.

WBK is aangesloten bij de Marktonderzoekassociatie (MOA) en werkt volgens de internationale gedragscode van ESOMAR. Vanaf 25 mei 2018 is in Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming ingegaan. Ook WBK vindt de privacy van haar respondenten belangrijk. Hier het privacystatement van WBK.